VISplanner update: vertraging opgelost

5667
21 feb 2017

De VISplanner ondergaat momenteel een grootschalige update. Bij alle wateren wordt informatie toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de waterdatabase op dit moment lang blijft laden als je de app opstart. Bovendien kan de app zelf trager werken dan normaal. In een update, die komende week gereleased wordt in de App Store en Google Play, zijn alle wateren direct bijgewerkt en is dit probleem meteen opgelost.

De app is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google Play (Android). de website is al bijgewerkt en vertoont geen problemen in prestaties.

Naast deze grote update worden maandelijks nieuwe wateren toegevoegd aan de VISplanner, zodat VISpashouders in steeds meer wateren kunnen vissen.

Eventuele vragen over de VISplanner zijn van harte welkom via visplanner@sportvsserijnederland.nl.


Gerelateerde berichten
01 feb 2017 Ruim 800 hectare nieuw viswater 11773 Een van de meest gehoorde wensen van sportvissers is dat ze met één VISpas in zoveel mogelijk water willen vissen. Deze maand hebben we super goed nieuws: er zijn maar liefst 65 nieuwe wateren toegevoegd (meer dan 800 hectare viswater) aan de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. En dat is een record! 03 nov 2016 Probleem Visplanner waterdatabase: update volgt 3660 Momenteel is het updaten van de waterdatabase erg traag door een probleem op de achtergrond. Er wordt vandaag een nieuwe versie van de app ingediend waardoor het updaten weer snel is. Deze zal binnen enkele dagen live staan (voor Apple kan dit wat langer duren). 28 okt 2016 Ruim 200 ha. nieuw viswater in de VISpas! 7663 In oktober zijn er door nieuwe huurovereenkomsten en het actualiseren van visrechten veel nieuwe wateren bijgekomen die met de VISpas (landelijk) te bevissen zijn. Daarnaast heeft een aantal verenigingen hun water landelijk ingebracht, zodat elke VISpashouder hier kan vissen. 06 apr 2016 Meer water in de VISpas en VISplanner update 6677 De Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren wordt één keer per 3 jaar gedrukt. Regelmatig wordt er echter nieuw water toegevoegd aan deze lijst. Tussentijdse veranderingen worden opgenomen in de Aanvullingslijsten. In de VISplanner zijn alle aanvullingen meteen verwerkt. 21 jul 2015 Update VISplanner 10363 De VISplanner heeft vandaag een belangrijke update gekregen. Daardoor kun je nu onder meer direct in één oogopslag zien waar je wel en niet met de VISpas mag vissen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.