HSV Service

Neem iemand gratis mee uit vissen

7736
01 aug 2018

Het jaar 2018 zit er al weer voor de helft op, dus zorg dat je in de tweede helft niet vergeet om gebruik te maken van de gratis MeeVIStoestemming.

Iedere VISpashouder (de Kleine VISpas uitgezonderd) kan per kalenderjaar drie verschillende personen een dag gratis mee uit vissen nemen. Zij hoeven niet meteen lid te worden van een hengelsportvereniging en een VISpas aan te schaffen, zodat ze snel en gemakkelijk kunnen gaan vissen. Dat doen ze in het gezelschap van een ervaren sportvisser, zodat de kans op een leuke (en succesvolle) dag een stuk groter is dankzij de deskundige begeleiding van de VISpashouder.

Snel en gemakkelijk

Heb jij familie, vrienden of collega’s die graag een dagje met je op pad zouden willen om te gaan vissen? Vraag dan de gratis MeeVIStoestemming aan. Dat doe je snel en gemakkelijk op de MeeVIStoestemming website. Met deze gratis ‘dagvergunning’ mag de introducé vissen in alle landelijk ingebrachte wateren uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. Dit doet hij/zij onder dezelfde voorwaarden als een VISpashouder, met dien verstande dat de gastvisser alle gevangen vis moet terugzetten. De MeeVIStoestemming is alleen overdag (1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang) en voor maximaal twee hengels geldig.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.