HSV Service

Kom zaterdag naar Viskampioen 2018!

4545
15 aug 2018

Wil jij als jonge sportvisser leren vissen, nieuwe vistechnieken ontdekken en beroemde sportvissers ontmoeten? Pak dan je kans en kom naar Viskampioen 2018, komende zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur in recreatiegebied Spaarnwoude-Houtrak. Toegang is gratis en aanmelden kan nog steeds!

Viskampioen 2018, een initiatief van Sportvisserij Nederland, wordt met bijna 1.000 aanmeldingen het grootste jeugdsportvisevent dat ooit in Nederland is gehouden. Aan de grote plas van het terrein is van alles te doen, te zien en te beleven. Deelnemers kunnen bijvoorbeeld onder begeleiding in een kajak of bellyboat stappen en aan de hand van allerlei experts witvissen, karperen of een roofvis-, zeevis-, vliegvis- en streetfishing-clinic volgen.

Voor wie liever zelfstandig vist, stelt Sportvisserij Nederland gratis karperhengels beschikbaar. Het water zit bomvol karper dus de kans op een mooie vangst is groot.


Er zijn tal van visclinics te volgen.


Tv-sterren en YouTubers ontmoeten

Maar er is nog veel meer. Een meet & greet met Viskid Boaz en Nickelodeon-presentator Bart Boonstra bijvoorbeeld of met voormalig VIS TV-presentator Ed Stoop. Er is ook een speciaal YouTube-plein waar je bekende sportvisvloggers het hemd van het lijf kunt vragen. Verschillende VIS TV-vloggers en bekende YouTubers als Wietze Woudwijk, JLpikebusters, Twincarpnl, Fishingteam UTH, DW Fishingteam en Robert Grootenboer staan je daar te woord.


Dé Viskampioen 2018

Altijd al eens een meerval of steur willen drillen? Op het terrein staat een drilsimulator waarmee je je krachten kunt meten met de sterkste vissen. Halverwege de dag wordt het echt spannend. Dan reikt Nickelodeon-presentator Bart Boonstra de prijs uit voor dé Viskampioen 2018. Jonge sportvissers konden de afgelopen periode foto’s en filmpjes van hun vangsten insturen om kans te maken op deze prestigieuze titel. Naast alle visactiviteiten kun je je volop uitleven op andere terreinen. Bijvoorbeeld op de grote springkussens, bij het schieten met NERF-blasters of op de spectaculaire hindernisbaan.


Kijk hier alvast waar jij moet zijn zaterdag.


Inschrijven

Heb jij je nog niet aangemeld? Inschrijven kan nog steeds! Ga naar www.viskampioen2018.nl en meld je snel aan. Neem jij je vriendjes mee, dan krijgen zij allemaal een Stekkie-hengel. Ook je ouders of verzorgers zijn van harte welkom. Zij kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl hun kinderen zich vermaken. Het evenement start om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.