HSV Service

Hengelsport- en botenbeurs 2018 (vooruitblik)

4920
25 okt 2018

Van 30 november tot en met 2 december vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 17e editie van de Hengelsport- en botenbeurs plaats. Met ruim 180 standhouders, waaronder Sportvisserij Nederland, belooft het een dolle 'visdriedaagse' te worden. Kinderen t/m 13 jaar hebben onder begeleiding van een volwassene wederom gratis toegang tot de beurs.

Met meer dan 20.000 m² beursoppervlak heeft de beurs zoals elk jaar voor iedere sportvisser wat te bieden. Denk aan demonstraties door experts, speciale beursaanbiedingen, goodiebags en de allernieuwste producten voor 2019. Natuurlijk ontbreken ook Carpsquare en de vaste stokkenshow niet. De karpervisser kan dus alles van zijn gading vinden om in binnen- en buitenland vis te vangen en de witvisser kan tientallen vaste hengels aan de tand voelen. Sportvisserij Nederland is uiteraard ook met een stand op de beurs aanwezig.


Ook voor lezingen van experts kom je naar de Hengelsport- en visbotenbeurs

Visboten

Ook voor visboten is op de beurs weer een groot gedeelte gereserveerd. De aanschaf hiervan staat nog altijd hoog op het verlanglijstje van menig sportvisser en de Utrechtse beurs is dé plek bij uitstek waar ‘vraag en aanbod’ op botengebied elkaar ontmoeten. Je ziet er de mooiste visboten, buitenboordmotoren en fishfinders en kunt ter plekke prijzen opvragen, inruil bespreken of afspraken maken over een proefvaart.


Op diverse plekken kun je zelf kunstaas 'testen'

Online tickets

Kom dus vrijdag 30 november, zaterdag 1 december of zondag 2 december (10:00 -17:00 uur) naar de Jaarbeurs. Kinderen tot en met 13 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene en de eerste 350 kinderen krijgen een gratis hengel! Bestel je tickets online via www.hengelsportbeurzen.nl met 25% korting en maak direct kans op een mooie visreis naar Noorwegen ter waarde van 2.500 euro!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.