HSV Service

Meevisverhalen (video)

3740
09 mei 2019

Sportvissers maken volop gebruik van de gratis MeeVIStoestemming om familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s een keer mee uit vissen nemen. Wij zijn benieuwd naar de ervaringen en verhalen van VISpashouders en hun introducés.

Het meenemen van aspirant-sportvissers levert haast als vanzelfsprekend mooie ervaringen en verhalen op. En daar zijn wij als redactie van Hét VISblad naar op zoek. Maak jij dit jaar gebruik van de MeeVIStoestemming (of heb je dat al gedaan) en wil je jouw verhaal – en dat van je introducé – delen? Stuur je relaas dan samen met enkele leuke foto’s (in hoge resolutie) naar ons op en wie weet plaatsen we jouw verhaal in het grootste hengelsportblad van Nederland.Inzenden

Uit alle inzendingen maken we een selectie, waarna we telefonisch contact opnemen met zowel de VISpashouder als de introducé. Middels een kort interview verzamelen we input voor een leuk artikel dat zal worden gepubliceerd in een van de komende edities van Hét VISblad. Lijkt het je leuk om hiervoor in aanmerking te komen? Stuur dan vóór 1 september een e-mail naar hetvisblad@sportvisserijnederland.nl met daarin je naam, telefoonnummer, een beknopt verslag van de visdag en een paar foto’s (hoge resolutie, 300 dpi) onder vermelding van MeeVIStoestemming.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.