HSV Service

Vissen Doe Je Zo - hét platform om (beter) te leren vissen!

3271
28 mei 2021

Ben jij als beginnende sportvisser ook op zoek naar bruikbare tips, instructies en stekken? Wil je bijvoorbeeld leren hoe je een haakje aan de lijn zet, een onderlijntje knoopt of hoe de kieuwgreep nu precies werkt? De compleet vernieuwde website www.vissendoejezo.nl geeft op al dit soort vragen antwoord én praktische uitleg in tekst en beeld.

Vissen Doe Je Zo (VDJZ) is hét platform van Sportvisserij Nederland om (beter) te leren vissen. De website is vooral gericht op beginnende sportvissers en ‘herintreders’, maar ook als je wat meer ervaring hebt en nieuwe technieken wil leren ben je bij VDJZ aan het juiste adres.

Van elke discipline binnen onze hobby – van wit- en karpervissen tot roofvissen, vliegvissen en zeevissen – worden de basiszaken behandeld en vind je handige uitleg, tips & trics, video's en illustraties van knopen en montages.


De website is volledig vernieuwd

Ook leer je welke regels belangrijk zijn als je gaat vissen en hoe je zorgvuldig met een gevangen vis omgaat. Kortom: met VDJZ kom je altijd beslagen ten ijs.

Instructievideo's


Onderdeel van de vernieuwde VDJZ-website – die onder meer een frissere stijl met een modern, bijpassend logo gekregen heeft – zijn verhelderende instructievideo’s van o.a. VIS TV-presentatoren Marco Kraal en Daniël Weyers. In de video ‘Zo doe je de kieuwgreep’ leer je bijvoorbeeld hoe je een roofvis netjes en visvriendelijk onthaakt.


Diverse uitlegvideo's over verschillende vistechnieken

Wel zo handig, want de gesloten tijden zijn inmiddels weer afgelopen! Ook vind je op VDJZ enkele superhandige en duidelijke tekeningen voor de beste knopen en montages, bijvoorbeeld die van de bloedknoop.


Tal van handige knopen en montages

Meer

Hoewel de website op dit moment al veel technieken, tips, stekken, video’s en handleidingen bevat, volgt binnenkort nog meer ‘lesmateriaal’. Meer instructievideo’s over allerlei onderwerpen worden de komende weken door Sportvisserij Nederland opgenomen en zullen vervolgens op de website verschijnen.


De komende weken zullen meer handige instructievideo's verschijnen

Mogelijk komen in de toekomst ook extra technieken aan bod. Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe video’s, illustraties en andere content? Check dan regelmatig www.vissendoejezo.nl.

Om het platform extra te promoten, zal Daniël Weyers de komende tijd op pad gaan met bekende vloggers die (nog) niet kunnen vissen. De állerbeste uitleg – ook over sportvissen – krijg je immers in de praktijk.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.