HSV Service

MijnVISmaat zeevisactie

2976
30 jun 2021

In juli en augustus maak je kans op drie verschillende Cinnetic tassen die super geschikt zijn voor het zeevissen. Je doet vanzelf mee als je mooie vangsten van zeevissen op mijnvismaat.nl plaatst of ze via de app registreert. Vergeet niet dat de foto op “delen met iedereen” moet staan om kans te maken op een prijs.

De drie te winnen tassen worden hier kort omschreven. 

1. De Cinnetic Rockfishing Bag is een sterke, compacte schoudertas voor de roofvisser die thuis zijn selectie maakt en alleen met de juiste materialen op pad gaat.

Gemaakt van hoogwaardig Oxford materiaal, voorzien van 2 vakken met sterke ritsen en gevoerde schouderband, is de Cinnetic Rockfishing Bag compact en zeer licht.2. De Cinnetic Eging Bag+ 2 Boxes is een zeer degelijke vistas voor de zeebaarsvissers die graag van veel opbergmogelijkheden houden. Voorzien van maar liefst 4 vakken en geleverd met 2 tackleboxen is deze vistas van hoogwaardig materiaal een aanrader voor de struinende visser.

De Cinnetic Eging Bag + 2 Boxes is voorzien van 2 zijvakken, 1 voorvak en 1 hoofvak.3. De Cinnetic Rucksack + 2 Boxes is een zeer degelijke vistas voor de zeebaarsvissers die graag van veel opbergmogelijkheden houden. Voorzien van maar liefst 5 vakken en geleverd met 2 tackleboxen is deze rugzak van hoogwaardig materiaal een aanrader voor de struinende visser.

De Cinnetic Rucksack + 2 Boxes is voorzien van 2 zijvakken, 2 voorvakken en 1 hoofdvak.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.