HSV Service

Winnaars MijnVISmaat roofvisactie

2261
01 jan 2022

In november en december maakten vismaten kans op een pluggenset en een pet van Rapala. Er kwamen heel veel gave foto's van roofvissen binnen waaruit de zes mooiste zijn uitgekozen.


Martijn Reijenga heeft al eens eerder een prijs gewonnen en de jury kiest dan liever een andere winnaar. Maar om deze vangst konden zij niet omheen. Wat een enorme baars! Met 54 cm een heuse gigant.


Nina vist als een echte pro! Ze laat haar broertje regelmatig zien hoe ze snoek vangt. De mooie vangst en dito lach maakt dat Nina in de prijzen valt. 


Een snoek uit de buitencategorie voor Joost braak. 131 cm, daar werd de jury even stil van. Deze hele fijne plaat van Dennis Nijhof laat de prachtige kleuren van de snoekbaars prefect zien.


Martin Böckler vist niet graag in de winter, maar was wel heel blij dat hij toch een poging heeft gewaagd. Vissend met een Nedrig ving hij deze vis.


Johan Toet showt hier een dikke winternsoek van 123 cm!

Martijn, Nina, Joost, Dennis, Martin en Johan krijgen de pluggenset en de pet thuisgestuurd zodat ze het nieuwe jaar meteen goed van start kunnen gaan.
Wil jij ook het hele jaar door kans maken op mooie prijzen? Download dan de gratis MijnVISmaat app.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.