HSV Service

Vissen Doe Je Zo! - spoedcursus sportvissen (video)

1824
11 apr 2023

Vissen Doe Je Zo! helpt de jeugd – of mensen die na jaren de hobby weer oppakken – op weg met een spoedcursus sportvissen. Dankzij dit initiatief van Sportvisserij Nederland weet je bijvoorbeeld precies wat je nodig hebt, wat de beste stekken zijn en hoe je moet vissen.

Tijdens de coronacrisis begonnen veel mensen met sportvissen of haalden hun visspullen weer uit de schuur. Speciaal voor deze groepen worden op www.vissendoejezo.nl de belangrijkste vragen over sportvissen beantwoord. Aan de hand van handige uitleg door tips & trucs, video’s en instructies word je op weg geholpen. Alle informatie is netjes gesorteerd in diverse vistechnieken zoals witvissen, roofvissen, karpervissen, zeevissen en vliegvissen. Dankzij de duidelijke tekeningen, beelden en video’s wordt alles zo helder mogelijk uitgelegd, zodat je direct aan de slag kunt.

Bekijk hier een Vissen Doe Je Zo! video:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.