HSV Service

VISblad TV: methodfeederen op zeelt (video)

6703
18 apr 2023

In de nieuwe VISblad TV gaan we achter de zeelt aan. Presentator Joran Bal reist daarvoor af naar Ridderkerk, waar Stefan Huls laat zien hoe hij Tinca tinca gericht belaagt met de methodfeeder. Het resultaat: een aflevering boordevol handige tips voor deze typische voorjaarsvisserij. Én volop actie!

De heren nemen plaats aan een op het eerste oog vrij onopvallende parkvijver in Ridderkerk, maar wel een die een prachtig zeeltbestand herbergt. Stefan voert hier na aankomst eerst de stek aan met een paar goed gevulde, loodvrije korven. Daarna wordt de korf opnieuw gevuld, als aas een ‘wafter’ gemonteerd en kan de show beginnen. Benieuwd of de dikke zeelten zich voor de camera laten zien? Klik dan maar gauw op onderstaande video. Veel kijkplezier!Meer tips in Hét VISblad

Enthousiast geworden van deze visserij – die in het voorjaar op zijn best is? Check dan zeker ook de mei-editie van Hét VISblad (pag. 10 t/m 14). Daarin geeft zeeltspecialist Stefan je namelijk nog meer praktische tips voor het methodfeederen op de ‘doktersvis’.

 

Lees hier meer over dit magazine, dat deze week gratis bij alle VISpashouders in de bus valt.

Abonnement afsluiten

Nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 sluit je een jaarabonnement (tien nummers) af en mis je voortaan geen editie meer. Klik hier om snel en eenvoudig online een abonnement af te sluiten. Daarbij mag je ook nog eens een fraai welkomstgeschenk kiezen óf kun je voor de eenmalige korting gaan.VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland en heeft als doel om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en de mooiste viswateren door heel Nederland. VISblad TV bestaat al meer dan tien jaar en intussen zijn al meer dan 150 afleveringen verschenen. Check hier de YouTube-playlist van VISblad TV. Uren kijkplezier!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.