HSV Service

ALV 2023 - kort verslag

1765
10 jun 2023

Zaterdag 10 juni is in een goede en open sfeer de Algemene ledenvergadering van Sportvisserij Nederland gehouden in Sportcentrum Papendal.

In het ochtendgedeelte mocht eerst het volledige bestuur onder een stralende zon op de foto, inclusief de kersverse bestuurders Ad van Hees en Wijbe Vrind en de herbenoemde voorzitter Marjan van Kampen.

Ad van Hees en Wijbe Vrind werden beiden benoemd

Alle agendapunten en besluiten werden met een aantal kleine nuanceringen, vragen en toelichtingen - en zonder dat een stemming nodig was - vlot genomen. Alleen voor de meerjarenraming was een korte schorsing nodig waarna met een toezegging vanuit het bestuur en in wederzijds vertrouwen ook dit punt geaccordeerd werd.


Het voltallige bestuur. Voor directeur Rosetta Kooistra (l) was het haar eerste ALV, terwijl Marjan van Kampen (derde van rechts) werd herbenoemd.

Dierenwelzijn

 
Het middaggedeelte werd afgetrapt door Frank Bosman van Hengelsport Federatie Midden Nederland namens de Strategiewerkgroep
over wat we hebben opgehaald in de organisatie t.b.v. onze toekomstige strategie/ visie van de georganiseerde sportvisserij. Na Frank volgden diverse presentaties over het thema dierenwelzijn.Na presentaties van Marco Kraal en Wouter de Groot van de afdeling belangenbehartiging werd de inspirerende dag afgesloten met een gepassioneerde presentatie van John Beijer, voorzitter van één van de vijf hengelsportverenigingen uit Arnhem. Hij lichtte het proces toe waarbij - met ondersteuning van Sportvisserij Nederland - een voorgenomen besluit van het college van de gemeente Arnhem om de sportvisserij in de gemeente aan banden te leggen, werd voorkomen.

Een uitgebreide terugblik en verslag van de ALV zal binnenkort op de website geplaatst worden.

Gerelateerde berichten
24 mei 2023 Uitslag verkiezingen Vertegenwoordiging Sportvissers 3905 Van 12 t/m 21 mei konden alle VISpashouders via www.mijnsportvisserij.nl hun stem uitbrengen bij de verkiezing voor de Vertegenwoordiging Sportvissers. De negen kandidaten met de meeste stemmen zijn inmiddels bekend en vormen nu officieel deze vertegenwoordiging. 12 mei 2023 Stem nu voor de toekomst van de sportvisserij 3208 De verkiezingen voor de Vertegenwoordiging Sportvissers zijn gestart en jij kunt je stem uitbrengen op de verkiesbare kandidaten. Als VISpashouder heb je de mogelijkheid om mee te beslissen welke 9 personen in deze vertegenwoordiging zullen zetelen; alleen leden van een hengelsportvereniging zijn stemgerechtigd. De Vertegenwoordiging Sportvissers heeft direct invloed op het beleid van de georganiseerde sportvisserij. 10 mei 2023 Algemene Ledenvergadering 2023 2487 Op zaterdag 10 juni 2023 vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats van Sportvisserij Nederland bij het Hotel/Congrescentrum Papendal. Dit is het hoogtepunt van het verenigingsjaar voor de leden van deze organisatie, waarbij ze samenkomen om te bespreken hoe de sportvisserij in Nederland verder ontwikkeld kan worden. 15 jun 2022 Ledenvergadering Sportvisserij Nederland soepel verlopen 1751 De jaarvergadering van Sportvisserij Nederland op 11 juni te Papendal vond plaats in een ontspannen, gezellige sfeer. Na de openingsspeech van voorzitter Marjan van Kampen werd er gezongen voor het jarige bestuurslid Guido Camps. Zonder veel discussie werd met alle agendapunten ingestemd. Helaas mislukte door technische problemen de live-stream, waarvoor onze excuses.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.