HSV Service

Op witvis in de polder en het Gooimeer in VIS TV (video)

1914
13 mrt 2024

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 17 maart om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

De presentatoren beginnen met opkomende zon in een waai in de polder van Eemnes. Daniël sukkelt in slaap, maar wordt bruut gewekt door een brullende Marco die een voorn vangt. Daarna worden ze opgepikt met de boot om de brasems van het Gooimeer te belagen.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:Grote vissen

Ze worden afgezet op een prachtige plek waar ze met hun waadpakken in het water gaan staan om te feederen op grote brasem. Daniël en Marco vangen flinke brasems, maar dan haakt Marco een speciale vis. Eerst denkt hij nog dat het een brasem is, maar nu de vis voor het net komt zien ze tot hun verbazing dat ze een bijzonder welkome bijvangst hebben.

Ben jij benieuwd welke vis Marco vangt? Kijk dan komende zondag (17 maart) om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.