HSV Service

Vandaag: Verenigingsdag - de hengelsportvereniging van de toekomst

1727
14 jun 2024

Op vrijdag 14 juni 2024 organiseren wij onze speciale Landelijke Verenigingsdag! Deze wordt gehouden bij de prachtig aan het viswater gelegen Buitenplaats Kameryck vlakbij Woerden. Op deze dag willen we samen met bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen (HSV’s) in gesprek en aan de slag om de sportvisserij toekomstbestendig te maken.

Er is de laatste jaren veel veranderd in de wereld en in onze samenleving. Dit levert ons bedreigingen en kansen op, waarmee we moeten leren omgaan. Dat betekent veranderen waar nodig en versterken wat waardevol is. En hebben we ondertussen wel de basis op orde?

Is jouw HSV klaar voor de toekomst?

We willen deze dag samen met bestuurders en vrijwilligers praten, nadenken, discussiëren en werken aan een solide basis voor sterke, toekomstbestendige HSV’s. Dat gaan we doen aan de hand van vijf thema’s:
  • Bestuur -> de basis op orde
  • Leden -> voor en door de sportvissers
  • Maatschappij -> middenin de samenleving
  • Vis & water -> beheren met verstand
  • Controle -> ogen en oren aan het water

-> Check hier alles over deze dag

Ons kantoor is op deze dag gesloten

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.