Verenigingsdag 14 juni 2024: de hengelsportvereniging van de toekomst

Kom op vrijdag 14 juni 2024 naar onze speciale Landelijke Verenigingsdag! Deze organiseren we bij de prachtig aan het viswater gelegen Buitenplaats Kameryck vlakbij Woerden. Bekijk hiereen impressie van de locatie:

Op deze dag willen we samen met bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen (HSV’s) in gesprek en aan de slag om onze HSV’s toekomstbestendig te maken.

Er is de laatste jaren veel veranderd in de wereld en in onze samenleving. Dit levert ons bedreigingen en kansen op, waarmee we moeten leren omgaan. Dat betekent veranderen waar nodig en versterken wat waardevol is. En hebben we ondertussen wel de basis op orde?
Programma

Deelnemers worden vanaf 9.00 uur ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Om 10.00 uur start dagvoorzitter Marco Kraal het plenaire programma van de dag. Hierna volgt een gevarieerd, actief programma waarvan we de verdere details de komende weken verder bekend zullen maken. Natuurlijk is er halverwege het programma een uitgebreide lunch voor alle deelnemers.

Hierna volgt een gevarieerd, actief programma met diverse workshops, lezingen en demonstraties. Natuurlijk is er halverwege het programma een uitgebreide lunch voor alle deelnemers.

We willen deze dag samen met bestuurders en vrijwilligers praten, nadenken, discussiëren en werken aan een solide basis voor sterke, toekomstbestendige HSV’s. Dat gaan we doen aan de hand van vijf thema’s:Aanmelden

Per HSV kunnen zich maximaal 3 personen aanmelden. Ben jij bestuurder of vrijwilliger van een HSV? Meld je dan direct aan via dit formulier

 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.