Handboek voor hengelsportverenigingen

Alle deelnemers ontvingen aan het eind van de Verenigingsdag een goodiebag met daarin o.a. het nieuwe Handboek voor hengelsportverenigingen. Dit boek is de herziene en sterk uitgebreide uitgave van het in 2015 verschenen Handboek Beter besturen.


Het Handboek voor hengelsportverenigingen gaf extra gewicht aan de goodiebag

HSV service, opleidingen, ondersteuning en verenigingsadvies

Het handboek is onderdeel van een speciaal voor hengelsportverenigingen ontwikkeld informatie- en ondersteuningspakket, waarmee we samenwerken aan een duurzame, toekomstbestendige sportvisserij. We hopen bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen hiermee te helpen om met zo weinig mogelijk inspanning zoveel mogelijk resultaat te behalen voor hun vereniging.

Het handboek sluit nauw aan bij de online HSV service, de opleidingen in de Sportvisserij Nederland Academie, de ondersteuning door regionale verenigingsadviseurs en ondersteunende diensten als de centrale ledenadministratie, ondersteuning bij vislessen en Samen VISsen uitjes, Vang5 opruimacties en de ondersteuning en advisering op het gebied van het viswaterbeheer. Deze ondersteuning is continu in ontwikkeling en beweging, dus blijf als bestuurder of vrijwilliger op de hoogte van nieuws door regelmatig de website te bezoeken en de nieuwsbrieven te lezen.

Verkrijgbaar via je Verenigingsadviseur

Het Handboek voor hengelsportverenigingen kun je aanvragen door contact op te nemen met je Verenigingsadviseur. 

Je vindt het overzicht van onze Verenigingsadviseurs hier.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.