Vis & water

Mijlpaal: 10 jaar Visionair!

4133
20 jun 2016

Het verschijnen van de veertigste editie van Visionair markeert tegelijkertijd het tienjarig jubileum van dit magazine over vis, visstand en visserijbeheer van Sportvisserij Nederland.

Vanaf het eerste nummer dat tien jaar geleden verscheen, richt Visionair zich op onderwerpen die op de een of andere manier te maken hebben met vis, visstand en visserijbeheer. Het lezerspubliek van dit magazine bestaat dan ook vooral uit wetenschappers, onderzoekers, waterbeheerders en medewerkers van natuurorganisaties. Allemaal doelgroepen die het belang van een gezonde visstand in een gezond water delen.
Hoofdredacteur Marco Kraal

Sportvisserij Nederland beschikt over veel kennis op dit gebied en deelt die graag middels Visionair. Ook voor de sportvisser die verder kijkt dan zijn hengel lang is, heeft dit vakblad veel te bieden. Bekijk ook vooral het uitgebreide online archief.

In de meest recente editie staan artikelen over onder meer de toestand van de paling, vismigratie bij gemaal Meerweg, de ontdekking van een nieuwe soort modderkruiper, vliegenreelbouwer Ari ’t Hart en het optimaal en effectief beheren van stadswateren.

Een abonnement op dit kwartaalblad kost 24,95 per jaar en sluit je af via onze webwinkel.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.