Vis & water

Meer water in de VISpas: Nevengeulen

7826
11 nov 2016

Onlangs is er via een machtiging ruim 80 hectare nieuw viswater bij gekomen voor alle VISpashouders. Het betreft diverse nieuwe geulen langs onze grote rivieren. Ben jij ook benieuwd wat daar te vangen is? Vanaf vandaag mag je er vissen.

Op de VISplanner zijn de wateren al verwerkt. Mocht je nog gebruik maken van papier dan kun je hier de nieuwe digitale aanvulling downloaden en printen.

Vorige maand was het gebied van Sportvisserij Friesland aan de beurt met nieuw water voor in de VISpas, deze keer is het binnen het werk gebied Hengelsport Federatie Midden Nederland waar een aantal interessante wateren bij komen.


Meer water in de VISpas

Zien wat er de laatste tijd allemaal aan water is ingebracht? En wat het standpunt van Sportvisserij Nederland is over het inbrengen van water? Dat lees je in ons dossier 'Meer water in de VISpas'.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.