Vis & water

De nieuwste loodvervangers op Carp Zwolle 2019

4423
29 jan 2019

Vis jij vaak gericht op karper en ben je benieuwd naar de nieuwste visveilige systemen en loodvervangers voor jouw visserij? Reis dan komend weekend (1-3 februari) af naar Zwolle voor de beurs Carp 2019. Daar presenteren Sportvisserij Nederland, Sportvisserij Oost Nederland, Sportvisserij Groningen Drenthe en de KSN op hun gedeelde stand alle duurzame loodalternatieven die momenteel verkrijgbaar zijn.

Op deze stand (nummer 501) kun je niet alleen terecht voor het voelen en bekijken van de nieuwste alternatieven voor lood. Experts geven ook voorlichting over het gebruik en de werking ervan in de praktijk. De producten liggen alleen op tafel om te bekijken en zijn niet ter plekke te koop.

Onderlijnen knopen

Jonge karpervissers kunnen aan een speciale tafel onder begeleiding van studenten van het Zone college uit Zwolle (voorheen de Groene Welle) en KSN-leden onderlijntjes knopen. Na afloop mogen ze de onderlijntjes mee naar huis nemen. Fictief ‘stoeien’ met een vis kan ook. Op diverse drilsimulatoren kunnen volop grote karpers worden gedrild.Over de beurs

De beurs Carp vindt plaats van vrijdag 1 tot en met zondag 3 februari in de IJsselhallen in Zwolle. Alle grote fabrikanten en leveranciers van karpermateriaal, -aas en -kleding zijn aanwezig. De beste karpervissers adviseren je over alles wat met karpervissen te maken heeft en geven lezingen waarvan je veel kunt opsteken. Er zijn demonstraties van onderlijnen knopen en boilies maken. Er is zelfs een ‘voerbootvijver’ waar je met verschillende voerboten kunt varen. Kijk voor alle informatie op Carpzwolle.nl.Openingstijden:


Vrijdag 1 februari 2019 van 9.00 tot 17.00
Zaterdag 2 februari 2019 van 9.00 tot 17.00
Zondag 3 februari 2019 van 9.00 tot 16.00

Entree: € 13,00. Voor jeugd t/m 12 jaar is de toegang onder begeleiding van een volwassene gratis.
Locatie: IJsselhallen Zwolle, Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.