Vis & water

Record zeevissen website (NCRZ) make-over

3543
09 okt 2020

De website van de Nederlandse Commissie Record Zeevissen (NCRZ) is compleet vernieuwd. De lay-out is in een nieuw jasje gestoken en de belangrijkste zaken – zoals het claimformulier en de recordlijsten – hebben een prominentere plek gekregen. Ook is de site nu beter geschikt voor mobiel gebruik.

In 2020 staan de records van zeevissen flink in de aandacht. Het aantal recordclaims is dan ook verdubbeld ten opzichte van voorgaande jaren. Begin 2021 worden alle claims behandeld in de jaarlijkse vergadering van de commissie en krijgen de kersverse recordhouders hun certificaten en spelden toegestuurd. Hiermee krijgen ze een plaats tussen de officiële Nederlandse recordhouders van zeevissen. Kijk zelf eens op www.ncrz.nl en laat je verbazen door de grote vissen die aan en op zee worden gevangen. Vang je een grotere vis? Claim het record dan via het formulier op de website.
Vis je niet op zee en wil je juist de records van de zoetwatervissen zien? Kijk dan op de BNRZ site.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide