Vis & water

PENN Westkapelle Team 1 pakt de leiding bij de PENN NTC Kustvissen 2024

1884
25 mrt 2024

Afgelopen zaterdag vond aan het Noordzeestrand bij Noordwijk wedstrijd één van de PENN NTC Kustvissen 2024 plaats. PENN Westkapelle Team 1 gaat voorlopig aan de leiding in de tussenstand. De titelverdediger heeft zijn eerste slag geslagen, maar met nog vier wedstrijden voor de boeg is de competitie alles behalve beslist.

Bij de wedstrijd namen 90 wedstrijdvissers het tegen elkaar op, waarbij het teamresultaat voor de achttien teams het belangrijkste is. De vangsten vielen afgelopen zaterdag ietwat tegen – de flinke westenwind maakte het vissen er bovendien ook niet makkelijker op. Toch valt er altijd wel een vis je te vangen. De wedstrijdcracks die het vangen van bot het beste onder de knie hebben visten vaak de beste uitslag.

Top-3 daguitslag teams

  1. PENN Westkapelle Team 1, 47 punten;
  2. Zeevisteam Hengelsport Engelhart, 89 punten;
  3. Team Daiwa Nederland, 91 punten.


Tussenstand top-3 teams

  1. PENN Westkapelle Team 1, 1 punt;
  2. Zeevisteam Hengelsport Engelhart, 2 punten;
  3. Team Daiwa Nederland, 3 punten.De vangst wordt nauwkeurig opgemeten en daarna direct weer teruggezet.

Volgende wedstrijd

Twintig april wordt de competitie vervolgd op Groote Keeten. De complete vak- en teamuitslagen vind je hier terug.

Wil jij snel op de hoogte zijn van de vakuitslagen en ander wedstrijdnieuws? Houd dan de Facebookpagina WedstrijdvissenNL in de gaten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.