PENN Westkapelle 1 wint PENN NTC Kustvissen

2219
05 dec 2023

Afgelopen weekend werd de 5e wedstrijd van de PENN Nationale Teamcompetitie Kustvissen 2023 gevist. Aan het strand tussen Westkapelle en Domburg wist vorig klassementsleider PENN Westkapelle 1 ditmaal niet te winnen. Toch wonnen ze het NTC met een totaal van 14 punten. HSV de Zeebaars Korps 1 wist wel te winnen deze dag, maar werd tweede met 22 punten in het totaalklassement.

De laatste wedstrijd van de competitie werd van 09:00 tot 13:00 gevist. Het was koud, maar wel windstil en droog. Met een temperatuur tegen het vriespunt was het een typische winterwedstrijd voor echte bikkels. De hoofdmoot van de vangst was wijting en er werd goed gevangen.

WK Kustvissen Clubs 2024 in Frankrijk

Dankzij hun kersverse kampioenschap mag team PENN Westkapelle 1 volgend jaar namens Nederland naar het WK in Frankrijk. Dit geldt overigens ook voor HSV de Zeebaars Korps 1. Bij het winnen van de eerste en tweede plek plaats een team zich automatisch voor het WK.

Volledige uitslag

Klik hier voor de volledige uitslag van de 5e NTC Kustvissen 2022 én de overall uitslag van het kampioenschap. Wil je niks missen op het gebied van het laatste wedstrijdnieuws? Blijf altijd volledig op de hoogte via de Facebookpagina 'Wedstrijdvissennl' van Sportvisserij Nederland.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.