Komend weekend eerste wedstrijd PENN Korpscompetitie

2292
23 mrt 2016

Komende zaterdag is de vuurdoop van de PENN Korpscompetitie (PKC) onder auspiciën van Sportvisserij Nederland. Eind december vonden beide partijen elkaar om gezamenlijk de nationale teamcompetitie te vormen. De PKC is een bewezen concept waar Sportvisserij Nederland graag haar steentje aan bij wil dragen. Daarvoor wordt komende zaterdag de eerste van vijf wedstrijden gevist aan de kust van Hoek van Holland. Wie schiet het snelst uit de startblokken en geeft zichzelf daarmee een comfortabele uitgangspositie voor de rest van de competitie?

Om 10:00 klinkt het startschot aan het wedstrijdparcours bij de Hoekse Watersportvereniging en om 14:00 kan de balans worden opgemaakt. Volgens het “Catch & Release” systeem wordt alle gevangen vis gemeten en terug gezet. De ploeg met de beste vakscores mag zich dagwinnaar noemen en doet direct goede zaken in het klassement.

Het parcours is zo uitgezet dat het A-vak zich links van het clubhuis van de Hoekse Watersportvereniging begeeft. Recht voor het clubhuis is een stuk open gelaten in verband met vertrekkende visboten en kitesurfers. Verder richting het noorden volgen de overige vier vakken. Een prachtig parcours met alles wat de kust te bieden heeft. Bent u er bij?


Op de site www.korpsvissen.nl is alle informatie over de competitie 2016 te vinden.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide