Basiscursus Viswaterbeheer bij Toms Creek

4892
22 mrt 2016

Sportvisserij Nederland organiseert dit jaar weer verschillende Cursussen viswaterbeheer. Op vrijdag 13 mei kun je deelnemen aan de Basiscursus Viswaterbeheer, in combinatie met een paar uur gratis vissen op de Avonturenvijvers van Toms Creek te Lelystad. Op deze schitterende plek kunnen we het theoriedeel van de cursus laten volgen door een paar uur vissen op karper, meerval en steur.

Inhoud Basiscursus

Tijdens de Basiscursus Viswaterbeheer leer je wat je kunt doen om van jouw viswater een beter sportviswater te maken. Lees er alles over op deze pagina! Voorafgaand aan de cursus wordt aan je gevraagd om het Basisboek Visstandbeheer en de brochure ‘Dit is sportvissen!’ door te lezen. Deze worden toegestuurd. Vervolgens kun je op deze pagina online oefenvragen maken en vervolgens een proefexamen en eindexamen afleggen.

Inschrijven

Schrijf je hier direct in voor de Basiscursus viswaterbeheer!

Alle cursussen van Sportvisserij Nederland zijn gratis voor vrijwilligers van aangesloten hengelsportverenigingen en federaties.


Hieronder zijn foto's weergegeven van een eerdere bijeenkomst op de bijzondere cursuslocatie Toms Creek:

Gerelateerde berichten
26 nov 2015 Help jouw vereniging, volg een gratis professionele cursus! 6209 Ben jij vrijwilliger bij een hengelsportvereniging? Vind je het leuk om je verder te ontwikkelen? En zo een nog waardevollere bijdrage te leveren aan jouw vereniging? Schrijf je dan in voor één van onze cursussen in het voorjaar van 2016! 02 jul 2015 HSV TV: Een dieptekaart maken doe je zo (video) 7346 Sportvisserij Nederland helpt verenigingen met viswaterbeheer via onder meer cursussen. Voor de cursus viswaterbeheer zijn nu video's ontwikkeld ter ondersteuning, de eerste gaan over het maken van een dieptekaart en de zichtdiepte. 13 mrt 2015 51 visserijkundige onderzoeken 4492 Sportvisserij Nederland heeft vorig jaar 51 visserijkundige onderzoeken uitgevoerd. Deze onderzoeken naar de visstand in wateren van hengelsportverenigingen dienen om de kwaliteit van het viswater en de mogelijkheden voor de sportvisser te verbeteren. 26 jan 2015 Extra Basiscursus viswaterbeheer in maart 6116 De belangstelling voor de Basiscursus viswaterbeheer is dit voorjaar zo groot, dat besloten is om op dinsdag 24 maart een extra Basiscursus te organiseren. Voor de cursus van 10 maart is inschrijven niet meer mogelijk. 17 jul 2014 Nieuw: Cursus 'Beter Besturen' 6145 Speciaal voor bestuurders van hengelsportverenigingen heeft Sportvisserij Nederland een nieuw cursus- en ondersteuningspakket ontwikkeld. Tijdens de ééndaagse workshop ‘Beter besturen’ wordt het besturen van een hengelsportvereniging in de breedste zin behandeld.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.