Nieuw in onze shop: aangepaste zeevissen-meetsticker

7289
01 jun 2016

Nieuw in de webwinkel van Sportvisserij Nederland: de handige zeevissen meetsticker, mét de diverse minimummaten erop. Nu in onze webshop te koop voor maar één euro!

Gaat tot 42 centimeter (de nieuwe minimummaat voor zeebaars), dus hij past mooi op je zeeviskoffer. Ideaal om te checken of je vangst wel of niet de minumummaat haalt – met het oog op het meenemen van een visje voor in de pan.

De zeevissen meetsticker is voor €1,00 (excl. verzendkosten) te koop in onze webshop. Daarnaast is de sticker voor dezelfde prijs ook verkrijgbaar in de webwinkels van Sportvisserij MidWest Nederland en Sportvisserij Zuidwest Nederland.

Zo kun je in een oogopslag zien of de vis je hebt gevangen aan de maat is. Het compacte formaat zorgt ervoor dat de sticker op vrijwel iedere zeeviskist kan worden geplakt. Uiteraard is de sticker watervast en gelamineerd tegen slijtage.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.