Winnaars MijnVISmaat kroeskarper actie

4247
01 sep 2016

Kroeskarpers zijn zeldzame vissen. Daarom startte MijnVISmaat eind juni een actie waarbij sportvissers die een kroeskarper vangen, kans maken op een aaspakket van NEO-BAITS. Het VISmaat team zag veel giebels, kruiskarpers en karpers voorbij komen, maar er zaten slechts enkele echte kroeskarpers tussen. De winnaars staan hieronder genoemd:

Pascal Mulder ving deze prachtige kroeskarper van 40 cm op zoete maïs uit blik. Een mooie verrassing tijdens het penvissen!Laure Candiotto ving zijn aller eerste kroeskarper. Met 38 cm is het meteen een hele beste.

Daan van der Spek ving een mooi visje in een vijver in de buurt. Hoewel het het moeilijk te zien is of het om een kroeskarper gaat geven we Daan het voordeel van de twijfel: 


Pascal, Laure en Daan winnen ieder een aaspakket van NEO-BAITS. Van harte gefelictiteerd!Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide