KNRM Helpt app vernieuwd (video)

2707
20 sep 2016

De ‘KNRM Helpt’ app is vernieuwd. Deze nieuwe versie kent een aantal handige uitbreidingen en belangrijke verbeteringen en is eigenlijk onmisbaar voor sportvissers die met de boot op zee en het ruime binnenwater vissen.

Reddingboten en vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp op het water. Om hun werk nog beter te kunnen doen, is de app KNRM Helpt uitgebreid en verbeterd.

Check de video:Centraal menu


Zo is de basisregistratie van persoonlijke- en vaartuiggegevens nu ingericht per type watersporter. Ook maakt de nieuwe, centrale menu functie navigeren binnen de app eenvoudiger. De belfunctie voor nood- en assistentieoproepen is bijvoorbeeld vanuit dit menu te gebruiken.

Extra info


Verder is er veel relevante informatie aan de app toegevoegd. Bijvoorbeeld de in de omgeving in gebruik zijnde marifoonkanalen, veilige havens en de vaaraanwijzingen van Varen Doe je Samen. Verder kun je snel zoeken naar de belangrijkste verkeersborden en hun betekenis en vind je aanwijzingen hoe te handelen in noodsituaties.

De KNRM Helpt app is te vinden in de App Store voor iPhones en in de Play Store voor Android smartphones.
Gerelateerde berichten
15 jan 2016 Sportvissers gered na noodsituatie in storm op zee 3612 De KNRM-reddingboot van Breskens heeft vrijdagnacht vier sportvissers van hun boot gered tijdens de zware storm in de monding van de Westerschelde. De mannen zijn in Zeebrugge overgedragen aan ambulances. 22 sep 2015 KNRM helpt 3713 De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) heeft een speciale, gratis app ontwikkeld voor watersporters om direct contact te leggen met de KNRM Alarmcentrale: KNRM Helpt. 17 nov 2014 KNRM redt sportvisser en zeehond (video) 4416 De KNRM, daar heb je wat aan! Dat bleek afgelopen weekend wel, toen de dames en heren van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij uit moesten rukken voor een sportvisboot in nood, en een jonge zeehond redde uit een staand want net. 07 apr 2014 KNRM redt verstrikte bruinvissen uit netten (video) 6175 Redders van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij hebben twee bruinvissen gered die vastzaten in een visnet. Ze ontdekten de vastzittende dieren tijdens een training met waterscooters voor de kust van Katwijk. 14 jan 2013 KNRM Breskens schiet sportvissers te hulp 3624 BRESKENS - Medewerkers van het KNRM-reddingstation Breskens zijn vrijdagochtend twee sportvissers te hulp geschoten die met motorstoring kampten in de hoofdvaargeul van de Westerschelde bij Vlissingen. 03 apr 2012 Belgische sportvissers ontsnappen aan dood 5806 BURGHSLUIS - De bemanning van KNRM-reddingboten Koopmansdank en Fred moesten zaterdagmorgen in actie komen voor twee Belgen die met een visbootje in problemen waren gekomen bij de Oosterscheldekering. Ze waren van plan om vanuit Neeltje Jans naar Oostkapelle te varen en daar te gaan vissen. 28 jun 2011 KNRM redt sportvissers 4452 STELLENDAM - De reddingsboot Antoinette van KNRM-station Stellendam heeft afgelopen zondag rond 12.30 uur een sportvisboot naar binnen gesleept.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide