Zondag SNB Pike Experience; gratis, veel variatie, praktijk en prachtige prijzen

3189
28 sep 2016

Het is bijna zover, de SNB Pike Experience staat weer voor de deur. A.s. zondag 2 oktober moet je in Almere zijn bij Haddock Watersport om dit allemaal mee te maken. Hier melden we een paar van de laatste nieuwtjes.

Gegevens op een rij:

Datum: Zondag 2 oktober a.s.
GRATIS toegang en parkeren
Open: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: Haddock Watersport, Archerpad 8-10 Almere

Veiling


Nieuw dit jaar is de SNB Veiling. Ten bate van de Snoekstudiegroep worden enkele leuke, opzienbarende “hebbedingetjes” bij opbod verkocht. Wat te denken bijvoorbeeld van een der laatste handgebouwde hengels van top-hengelbouwer Cor Spinhoven. Cor gaat na tientallen jaren bouwen stoppen met zijn werk en voor de SNB stelt hij een van zijn laatste hengels beschikbaar. Een schitterende Acrobat allround spinhengel met een normale verkoopprijs van €500,--. Een uniek verzamelstuk dus!Of bijvoorbeeld een ouderwets aasketeltje voor aasvissen en de complete verzameling van het specialistenblad Dé Roofvis vanaf nummer 1 t/m de nieuwste editie. Zorg dat je erbij bent, zo’n kans krijg je maar één keer. Goed om te weten is trouwens dat je bij de SNB ook kunt pinnen.

Presentaties in de praktijk


Ook nieuw dit jaar is dat er praktijkdemonstraties zijn, gegeven door specialisten op hun terrein. Zo kun je demo’s verwachten over roofvisnetten, doodaas technieken, vissen in begroeid water of snoeken met de vlieg en met topwaters. Genoeg variatie dus en voor elk wat wils. De demonstraties worden direct op of aan het water gegeven en uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Alles is goed verstaanbaar via onze mobiele geluidsinstallatie.Veel meer op boten gebied


Dit jaar is voor het eerst een aantal boten- en bootbenodigdheden bedrijven aanwezig bij de Experience. Lund IJsselsport, Orka Boten, TTH Watersport of wat dacht je van de oer Hollandse toptrailers van Vanclaes. Je kunt het allemaal bekijken en in de meeste gevallen zijn de boten ook beschikbaar voor een proefvaart. Een unieke kans dus als je op zoek bent of wilt naar een andere visboot.Praktijk


Verspreid over het evenement vind je diverse enthousiaste kunstaasbouwers. Ze laten je zien hoe je een streamer, spinner, jerkbait of spinnerbait bouwt of hoe je een bestaand kunstaas van kleur kunt laten veranderen. Hoe gaaf is dat? Je eigen kunstaas! Maar je kunt ook les krijgen in het werpen met de vlieg, het werpen met een reel en er zijn allerlei presentaties van specialisten over roofvistechnieken. Natuurlijk kun je ook weer opstappen op de tientallen boten die klaar liggen om je mee het water op te nemen voor een korte vistrip.

2e hands markt en tombola


Vergeet niet je overtollige spullen mee te brengen. We hebben zoals vanouds weer de beroemde 2e hands markt waar altijd volop interessant materiaal van eigenaar wisselt. Zo koop je voor een prikkie goed spul en kun je dingen die je niet (meer) gebruikt van de hand doen.En… Er is uiteraard ook weer de wereldberoemde super-tombola die in twee delen plaatsvindt. Een trekking om 13.00 en om 16.00 uur. Hoofdprijs is dit jaar een volledig verzorgde visreis van een week naar Zweden. Alleen daarom al zou je loten kopen.

Je ziet wel, dit mag je als echte roofvis visser niet missen. Kom dus a.s. zondag naar Haddock Watersport in Almere en beleef het mee!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide