Bondscoach Jan van Schendel en Klaas van Eerden op Radio 1

6148
01 dec 2016

Jan van Schendel en fanatiek visser en cabaretier Klaas van Eerden waren gisteravond te gast in het Radio 1 programma 'Langs de Lijn en Omstreken'. Bondscoach Van Schendel vertelde uitgebreid over de wedstrijdvisserij en natuurlijk over zijn nieuwe boek 'Vissen: mijn passie, mijn leven'. Klaas van Eerden besprak zijn nieuwe programma 'Big Fish Klaas' en vertelde enthousiast over zijn liefde voor het snoekvissen.

Van Schendel werd aangekondigd als de Johan Cruijff onder de wedstrijdvissers en mocht uitvoerig vertellen over zijn leven als wedstrijdvisser. Interviewers Jeroen Stomphorst en Tijs van den Brink vroegen hem het hemd van het lijf over zijn passie. Zo gaat het onder andere over zijn beginjaren als visser en de lol van het wedstrijdvissen.

Fanatiek visser en tevens cabaretier Klaas van der Eerden was ook te gast en vertelde over het vissen op roofvis. Hij vist vooral voor de rust in zijn drukke bestaan als cabaretier. 'Mijn vrouw doet aan yoga, ik aan vissen.' Van de Eerden stond tijdens zijn deelname aan Expeditie Robinson bekend als de man die de meeste vissen binnen kon halen. Mede daardoor maakt hij nu een tv-programma over vissen. 'Big Fish Klaas,' vanaf begin volgend jaar op de buis. In Hét Visblad van december vind je een uitgebreid interview met de cabaretier en presentator. 

Klik hier voor het hele interview en klik hier voor beelden van een fragment van het interview.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.