Zondag 1 oktober is de SNB Pike Experience 2017

4645
08 feb 2017

De eerste zondag van de maand oktober is inmiddels een vaste waarde voor roofvissend Nederland, België en daar buiten geworden. Het praktijkgerichte roofvisevent Pike Experience van de Snoekstudiegroep Nederland België staat dan op stapel. Dit jaar weer en wel op zondag 1 oktober, bij Haddock Watersport in Almere.

De invulling van het evenement moet natuurlijk nog grotendeels gerealiseerd worden, maar dat het weer een mooi feestje gaat worden staat wel vast. Toppers als de grote tombola en de tweedehands markt blijven er sowieso in. Ook is er weer een keur aan verschillende stands aanwezig van winkeliers, groothandel, kunstaasbouwers, visgidsen etc. etc.


De tweedehands markt is mateloos populair op de Pike Experience.

Vooral via onze site en Social Media gaan we de komende maanden nieuws brengen van deelnemende standhouders zodra er iets te melden is. Noteer in elk geval vast de datum in je agenda, dan weet je zeker dat je die geblokt hebt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.