250 hectare nieuw water in de VISpas

7226
01 mrt 2017

In de maand februari zijn er weer veel wateren bij gekomen die nu door iedere VISpashouder te bevissen zijn. Sportvisserij Zuidwest Nederland en Hengelsport Federatie Midden Nederland zorgde deze keer voor de meeste nieuwe wateren.

HSV Ons Genoegen te Groede heeft zich aangesloten bij Sportvisserij Zuidwest Nederland en brengt de Nieuwkerksche Kreek (24 ha) in. Daarnaast is er in dit gebied ruim 90 hectare water bij gekomen door uitbreiding van de Zevenhuizerplas op de VISplanner.

Ook in het gebied van Sportvisserij Fryslân en Hengelsportfederatie Groningen Drenthe is een aantal wateren bij gekomen in Gemeente Boarnsterhim en Veendam.

Hengelsport Federatie Midden Nederland heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten met Waterschap Rijn en IJssel. Hierdoor zijn er veel gemeentewateren bij gekomen in Westervoort, Arnhem, Velp, Doetinchem, Winterswijk, Vorden, Zutphen en Lochem. Naast deze gemeentelijke wateren zijn er ook meanders aan de Berkel bijgekomen. Samen met de uitbreiding van sloten en beken in het buitengebied is er in dit gebied ruim 100 hectare viswater bijgekomen.

Download hier de digitale aanvulling van maart (pdf)

In de VISplanner is deze informatie al verwerkt. Gebruik je de VISplanner nog niet en wil je in een van de wateren uit de aanvulling vissen? Print dan de aanvulling uit en neem hem mee naar de waterkant.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.