De Digitale Vliegvisser nummer 3

3454
03 mei 2017

Na twee succesvolle edities van het enige Nederlandse digitale (vlieg)visblad presenteert de Vereniging van Nederlandse Vliegvissers (VNV) met gepaste trots de derde editie. Honderd pagina’s vliegvisplezier waarin de VVE laat zien hoe bijzonder deze tak van de hengelsport is.

Pagina’s gevuld met fraaie fotografie en uitgebreide films. Met reportages uit de Nederlandse polder, uit Denemarken en iets verder weg: het warme Bonaire en het iets koelere British Columbia. Laat je verbazen hoe mooi vliegvissen is en hoe spannend drils kunnen zijn.

De Digitale Vliegvisser van de VNV is gratis. Voor u maar ook voor uw vismaat. Voor iedere (vlieg)visser. Dus als het even kan, laat aan uw niet-vliegvissende maat zien hoe verslavend mooi onze hobby kan zijn. Wedden dat u hem (of haar) er een plezier mee doet? En misschien houdt u er een collega vliegvisser aan over.

-->Check hier de Digitale Vliegvisser nummer 3!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.