Kijktip Nickelodeon: Bart leert vissen en Bart gaat vissen

5173
25 mei 2018

Komende zondag om 10 uur worden eerste en tweede aflevering van de televisieserie Bart leert vissen herhaald op Nickelodeon. Zondag gaan Bart en Boaz eerst met de vaste stok vissen op witvis en daarna gaan ze karpervissen. De week erop volgen aflevering 3 en 4 en vanaf 10 juni begint de nieuwe serie Bart gaat vissen.

De goed bekeken serie Bart leert vissen wordt komende twee weken in zijn geheel herhaald op jeugdzender Nickelodeon. In Bart leert vissen neemt Viskid Boaz - bekend van de meer dan vijftig sportvisvideo's op zijn YouTube kanaal - Nickelodeon-presentator Bart Boonstra mee naar de waterkant om hem te leren vissen.

Komende zondag om 10.00 uur gaan ze eerst met de vaste hengel op witvis vissen in een woonwijk. Direct daarop volgend gaat het tweetal pennen op karper. De week erop gaan ze eerst snoeken met kunstaas en daarna karpervissen met topelastiek.

Bart gaat vissen

Vanaf 10 juni begint vervolgens de opvolger: Bart gaat vissen. Ook hierin gaan de twee weer samen naar de waterkant, maar vissen ze dit keer iedere aflevering ook een wedstrijdje. Zo gaan ze in de eerste aflevering vissen op ruisvoorn in een stadsvijver. De twee beginnen nog relatief eenvoudig met een werphengel en dobber, maar in het tweede deel gaan Bart en Boaz vliegvissen. Om het nog spannende te maken maken ze er ook nog een wedstrijdje van. 

Het complete programma voor de nieuwe serie staat binnenkort op onze website. Inclusief uitgebreide vooruitblik en promo's.


Zowel in Bart leert vissen als in Bart gaat vissen komen er mooie karpers voorbij.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide