Digitale Vliegvisser #4

3794
27 jul 2017

De Vereniging van Nederlandse Vliegvissers (VNV) heeft onlangs alweer de vierde editie van de Digitale Vliegvisser online beschikbaar gemaakt. Dit gratis e-zine biedt 95 pagina’s vliegvisplezier en laat zien hoe mooi deze bijzonder deze tak van de hengelsport is.

De online pagina’s zijn gevuld met leuke artikelen, fraai fotomateriaal en mooie video’s. Zo telt deze vierde editie weer vier beeldverhalen. Niet over exotische bestemmingen ver weg, maar lekker praktisch en (relatief) dichtbij huis. Zo wordt er in eigen land gevist in de Lek en op de Randmeren. In het buitenland wordt een bezoek gebracht aan de Duitse rivier de Ulster en Midden-Zweden.

Het digitale kwarttaalblad is niet alleen beschikbaar voor VNV-leden, want de Digitale Vliegvisser van de VNV is gratis. Zodat iedere sport- en vliegvisser het blad kan downloaden als pdf of direct online bekijken. Ga naar de VNV website om de Digitale Vliegvisser te bekijken en te lezen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.