Hét Visblad online oktober (video)

3230
21 sep 2017

Vanaf vandaag valt het oktobernummer van Hét Visblad bij de abonnees op de deurmat. Op de cover prijkt dit keer de kersverse wereldkampioen Anja Groot. In het blad lees je alles over haar uitzonderlijke prestatie. Daarnaast geven we je in de diverse reportages volop inspiratie om de herfstdagen succesvol door de komen.

Maar we trappen af met Visblad TV. In deze nieuwe aflevering neemt Jeroen Hoving ons mee voor een zeebaarssessie vanaf het Noord-Hollandse strand. Niet met lange poken en zeepieren, maar met spinhengels en shads. Hij laat zien dat je ook vanaf het strand heel goed met licht materiaal op zeebaars kunt vissen. Kijk snel de video, zodat je komende weken – dé toptijd voor de zeebaars – je slag kunt slaan. Lees voor meer tips zeker ook het bijbehorende artikel op pagina 20 t/m 24 van Hét Visblad.Kroeskarpermissie

In de witvisreportage van deze maand vertelt Marcel Pomp je alles over zijn zoektocht naar kroeskarpers. Dat dit bepaald geen eenvoudige missie is, blijkt wel uit het bijzondere verhaal van deze ‘specimenhunter’. Toch geeft hij in zijn artikel tal van tips voor een succesvolle zoektocht naar deze zeldzame vis.


De zoektocht naar de kroeskarper.


Afwijkend karpervissen

Ook in het karperartikel een hoop tips. Stijn Leemreize doet namelijk zijn aanpak voor drukbevist stadswater uit de doeken. Hij vertelt je precies hoe je met een afwijkende aanpak zelfs de meest door de wol geverfde karpers over de streep kunt trekken.


De aanpak van Stijn Leemreize is net even anders en daarom erg succesvol.

In de roofvisrubriek duiken we de Biesbosch in met het Belgische gezin Sels-Alamo. Voor vader, moeder en hun drie zoons hét sportvisparadijs. In het zeevisverhaal nemen Theo Modder en Siebe Wolfard je mee naar hún visparadijs: IJmuiden. Peuterend tussen de blokken weet dit duo daar tal van verrassingen boven water te toveren.


Verrassingen aan de kust.

Veel meer

Natuurlijk staat er nog veel meer in dit oktobernummer. Zo waren we aanwezig bij een drukbezochte jeugdvisdag aan het Drontermeer en lees je alles over het unieke project om het rog- en haaienbestand van de Noordzee te herstellen. Ook de vaste rubrieken Wist je dat?, Vis TV Backstage, Haring of kuit, Visnieuws, MijnVISmaat, Vuurdoop, de column van Sjaak Bral, In de Markt en Wedstrijdvissen zijn uiteraard weer van de partij.

Abonnement

Elke maand 68 pagina’s vol visplezier ontvangen? Word dan voor slechts € 12,95 (twaalf nummers) abonnee van Hét Visblad, inclusief een fraai welkomstgeschenk. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide