Hét Visblad online november (video)

3675
26 okt 2017

Vanaf vandaag wordt het novembernummer van Hét Visblad bij de abonnees bezorgd. In deze nieuwe editie is er ruim aandacht voor de snoek. Nu de temperatuur rap daalt en de waterplanten vrijwel weg zijn, is het immers dé tijd van het jaar om op snoek te vissen. Verder gaan we karperen vanaf een huurboot, subtiel wrakvissen en vissen met opa.

Uiteraard beginnen we met de nieuwe Visblad TV. Daarin duikt Ed Stoop met vliegvisfanaat Bart Koper de Noord-Hollandse polder in. Bart laat zien dat snoeken met streamers helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Bovendien is ‘streameren’ volgens deze vliegvisser – in tegenstelling tot wat veel sportvissers denken – ontzettend effectief. Benieuwd of het hem lukt om een Esox lucius voor de camera te krijgen? Check dan snel de video! Lees voor meer tips het bijbehorende artikel in Hét Visblad (pag. 20 t/m 23).
De Pako lepel is terug

Ook in de roofvisrubriek duiken we de polder in, maar dan met de boot. We stappen aan boord bij de bedenker en maker van de fameuze Pako lepel: Paul Korver. Dit stukje kunstaas is namelijk terug van weggeweest. Aan Paul de uitdaging om te laten zien waarom de Pako altijd in je kunstaasdoos moet zitten.
Huur een karperboot

Wil je als karpervisser je horizon verbreden, maar niet meteen een boot kopen? Huur er dan een! In het karperverhaal vissen de neven Robin en Jasper Smit vanaf een huurboot op de Nieuwkoopse Plassen. Ze geven je tal van tips voor een succesvolle huurbootsessie.Vissende dames

Verder in dit novembernummer: wereldkampioen Anja Groot en aanstormend talent Fabiënne ter Horst geven je een inkijkje in de wereld van de vissende vrouw. Ook gaan we een dagje subtiel wrakvissen op grote gullen en hebben we een heerlijk ‘feel good’ verhaal over Gijs Wijnholts die regelmatig zijn opa meeneemt naar de waterkant.

Tot slot ontbreken ook de vaste rubrieken Wist je dat?, Vis TV Backstage, Spraakwater, Haring of kuit, Visnieuws, MijnVISmaat, Vuurdoop, de column van Sjaak Bral, In de Markt en Wedstrijdvissen niet.

Abonnement

Elke maand 68 pagina’s vol visplezier ontvangen? Word dan voor slechts € 12,95 (twaalf nummers) abonnee van Hét Visblad, inclusief een fraai welkomstgeschenk. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.