Hét Visblad online december (video)

5134
23 nov 2017

Heb jij de VISpas? Houd dan goed je brievenbus in de gaten want vanaf vandaag kan het decembernummer van Hét Visblad binnenkomen. Deze speciale, gratis regio-editie staat vol leerzame reportages en interessante artikelen. Bovendien bevat het blad een middenkatern van acht pagina’s met sportvisnieuws uit jouw eigen regio.

De cover verraadt het al een beetje: in dit nieuwe nummer blikken we uitgebreid vooruit op het nieuwe seizoen van VIS TV. Twee maanden eerder dan voorgaande jaren – op 7 januari – begint namelijk alweer het drieëntwintigste seizoen. In de vooruitblik lees je wat je allemaal kunt verwachten van de 12-delige serie VIS TV 2018.

Visblad TV

Uiteraard hoort bij een kersvers magazine ook een nieuwe aflevering van Visblad TV. Deze keer neemt Jeffrey Bakkernes ons mee voor een basic witvissessie in een Amersfoortse woonwijk. Hij laat presentator Ed Stoop zien dat je ook zonder ingewikkelde montages en dure materialen een hoop vis kunt vangen. Bovendien geeft deze ervaren wedstrijdvisser tal van eenvoudige tips waarmee je meer kans maakt op vis. Nieuwgierig? Kijk dan snel de video en lees voor nóg meer tips het bijbehorende artikel in Hét Visblad (pag. 22 t/m 24).MeeVIStoestemming

Krijg jij vaak de vraag wat er nou zo leuk is aan sportvissen? Sla dan zeker het karperartikel van deze maand niet over. Remco Akkermans kreeg namelijk ook vaak die vraag van een collega. Hij nam hem een dagje mee vissen met de gratis MeeVIStoestemming en inmiddels is ook zijn collega besmet met het visvirus.


Remco Akkersmans (r) liet zijn collega Peter van Loon (l) zijn eerste karper vangen en nu is ook hij besmet met het visvirus.

Visrecepten

In de zeevisreportage pakken we het dit keer iets anders aan. We staan eens niet aan de waterkant, maar in de keuken. Kok Bob Rijsbergen geeft je enkele heerlijke recepten voor culinair ondergewaardeerde vangsten zoals bot, steenbolk en wijting. Verder lees je in Hét Visblad alles over de witvismogelijkheden van het Lauwersmeer. Ook stappen we aan boord bij Hans-Jan Dijkstra. Deze Fries verloor eerder dit jaar zijn arm. In plaats van bij de pakken neer te zitten, bleef hij echter bewonderenswaardig positief. Hij vist nog net zo fanatiek en heeft inmiddels zelfs een op maat gemaakte roofvisboot.


Hans-Jan Dijkstra vist met aangepast materiaal nog steeds vanuit de boot, en met succes!

Nog veel meer

Maar Hét Visblad bevat nog veel meer interessant leesvoer. Zo lees je het laatste hengelsport- én wedstrijdnieuws, houden we je op de hoogte van de nieuwste producten op hengelsportgebied, hebben we een geestige column van Sjaak Bral en lees je meer over de nieuwe tool MijnSportvisserij.

Abonnement

Als VISpashouder ontvang je ieder jaar gratis het mei- en decembernummer van Hét Visblad. Wil je echter elke maand 68 pagina’s vol visplezier ontvangen? Word dan voor slechts € 12,95 (twaalf nummers) abonnee, inclusief een fraai welkomstgeschenk! Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.