Cursusprogramma vrijwilligers 2018

4767
20 jan 2018

Zonder vrijwilligers kan geen vereniging bestaan. Vrijwilligers houden de hengelsportvereniging draaiend en zorgen ook voor een boeiend en vooral plezierig verenigingsleven. Speciaal voor deze vrijwilligers biedt Sportvisserij een hele serie gratis cursussen aan.

Sportvisserij Nederland ondersteunt vrijwilligers graag met documentatie over de verschillende onderdelen van het verenigingswerk. Denk aan promotiemateriaal, draaiboeken en een uitgebreid cursusaanbod over diverse specialismen. Deze cursussen zijn gratis voor vrijwilligers van de bij Sportvisserij Nederland aangesloten verenigingen en worden regionaal georganiseerd.
    
Wil jij je als vrijwilliger verder ontwikkelen en bijdragen aan een bloeiend verenigingsleven? Leg dat eens voor aan het bestuur van je vereniging en klik dan hier voor meer informatie wat Sportvisserij Nederland jou te bieden heeft, en schrijf je hier in voor een cursus!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.