Veelgestelde vraag: krijg je bij de VISpas altijd ook Hét VISblad?

2400
23 mrt 2018

Iedere maand krijgt Sportvisserij Nederland via haar social media kanalen veel vragen. Daarvan lichten we er ieder VISblad één uit. Dit keer is dat de vraag: krijg je bij de VISpas altijd ook Hét VISblad?

Iedere VISpashouder ontvangt tweemaal per jaar (in april en november) automatisch Hét VISblad, met daarin een speciale regio-editie van zijn/ haar hengelsportfederatie. Het is echter niet standaard dat je als VISpashouder iedere maand dit magazine ontvangt. Bij een aantal verenigingen is dit wel het geval, maar dan zit het blad bij de kosten van het lidmaatschap inbegrepen.

Sportvissers die lid zijn van een vereniging die deze service niet aanbieden, kunnen zelf heel goedkoop een abonnement afsluiten. Voor slechts € 12,95 per jaar ontvang je twaalf nummers én mag je een welkomstgeschenk uitkiezen. Abonneren kan snel en gemakkelijk online via deze link.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide