Nieuwe medewerkers Sportvisserij Nederland

7346
26 mei 2018

Onlangs vonden bij Sportvisserij Nederland een aantal personeelswisselingen plaats. Zo zijn drie medewerkers met pensioen gegaan en twee nieuwe medewerkers aangetrokken.

(foto: Marijn Zaal (L) afdeling Wedstrijden en Daniël Weijers (R) afdeling communicatie.

Sjoerd Boomsma – afdeling Wedstrijden – ging in april met pensioen. Zijn functie is ingevuld door Toine Aarts, die al werkzaam was bij de organisatie. De afdeling Wedstrijden is per 16 april bovendien versterkt met Marijn Zaal (39). Marijn was hiervoor onder andere werkzaam bij NOC*NSF en de Paralympische spelen.

Receptie

Ook receptionist Bernard Koolen ging in april met pensioen. Zijn functie wordt ingevuld door Michaéla van Driel, die vorig jaar al in dienst trad. Zoals velen wellicht hebben vernomen, is ook VIS TV-bekendheid Ed Stoop in april met pensioen gegaan. Zijn functie wordt op andere wijze ingevuld.


De pensionado's Sjoerd Boomsma, Bernard Koolen en Ed Stoop.

Jeugdwerk

Verder is Daniël Weijers (27) begin mei begonnen als medewerker verenigingsondersteuning en educatie – afdeling Communicatie. Hij gaat onder meer jeugdactiviteiten opzetten. Hiervoor was Daniël werkzaam bij Sportvisserij MidWest Nederland. Hij volgt Evert Dijkhof op, die zich nu volledig toelegt op de automatisering binnen Sportvisserij Nederland. Tot slot koos Martin Hoorweg (afdeling Advisering) in maart voor een baan bij een andere organisatie. Zijn functie is intern ingevuld door Robert Weijman.

Op dit moment staan er nog drie vacatures open, waarvoor de sollicitatiegesprekken zijn gepland, of al zijn gehouden. De invulling van deze vacatures wordt op korte termijn bekendgemaakt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.