Vanaf donderdag EFTTEX 2018 in Amsterdam

3016
26 jun 2018

Vanaf komende donderdag tot en met zaterdag vindt in RAI Amsterdam de 37e editie van de European Fishing Tackle Trade Exhibition (EFTTEX) plaats. Op deze vakbeurs tonen ruim 200 hengelsportmerken en -fabrikanten hun nieuwste producten aan groothandels, winkeliers en pers. Ook sportvisserij Nederland is aanwezig met een stand.

Op de 6.500 vierkante kilometer tellende beursvloer staan in totaal 218 verschillende standhouders uit 35  landen. De EFTTEX is de derde grootste hengelsportbeurs ter wereld en vrijwel alle grote namen uit de industrie zijn aanwezig. Het is de 13e keer dat de beurs in Amsterdam wordt georganiseerd. Naast de nieuwste producten bekijken, is de EFTTEX een plek om te netwerken en contacten op te doen. Tijdens het afsluitende galadiner worden bovendien door een vakjury en de aanwezige hengelsportjournalisten de prestigieuze 'best product awards' uitgedeeld in 20 verschillende categorieën.

EFTTA

De beurs wordt georganiseerd door de European Fishing Tackle Trade Association. De EFTTA vertegenwoordigt 270 bedrijven in zo’n 40 landen. Het lidmaatschap levert naast een stem in Brussel ook tal van marketingtechnische voordelen op, zoals actuele statistische en economische gegevens over de sportvisserij en de mogelijkheid producten en diensten aan te bieden op EFTTEX.
Sportvisserij Nederland stand

Sportvisserij Nederland staat dit jaar ook met een stand op de EFTTEX. Op de stand wordt aandacht gevraagd voor het belang van loodalternatieven. Door voorlichting willen we fabrikanten bewust maken van het feit dat in Nederland, maar ook in andere landen, het loodgebruik een steeds groter issue wordt. Daarnaast wordt Fishing in Holland gepromoot bij de vele buitenlandse bezoekers die de beurs bezoeken.

BHNO

De stand wordt gedeeld met vertegenwoordigers van de Belangenvereniging Nederlandse Hengelsport Ondernemers. De EFTTEX is immers het uitgelezen moment om kenbaarheid te geven aan deze op 24 mei opgerichte branchevereniging voor hengelsportondernemers. Het doel van de BNHO is om te komen tot een brede brancheorganisatie, die naar politiek en overheid toe kan dienen als gesprekspartner vanuit het bedrijfsleven.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.