Update coronavirus sportvisserij 20 mei

7670
25 mei 2020

Update 20 mei - naar aanleiding van persconferentie 19 mei 2020. Het gaat voorzichtig de goede kant op. Naast de sport zijn er nu ook andere sectoren die geleidelijk hun activiteiten kunnen opstarten. Voor de activiteiten van de hengelsport blijven de maatregelen zoals eerder gecommuniceerd van kracht. Alleen kleinschalige activiteiten lokaal georganiseerd door hengelsportverenigingen zijn toegestaan (bijv. een klein intern plaatselijk verenigingswedstrijdje).

Hiervoor zijn protocollen opgesteld. Zie hiervoor www.sportvisserijnederland.nl/corona. Belangrijk is dat je als vereniging vooraf toestemming vraagt en krijgt van je gemeente. Wanneer je hier vragen over hebt, neem contact op met je verenigingsondersteuner bij jouw federatie. Wanneer er ontwikkelingen en verruimingen zijn, informeren wij je via deze website en via de verenigingsondersteuning bij de federaties.

-> Alle updates lees je in ons Dossier 'corona & sportvissen'

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.