Nieuwe vloggende vissers

3322
04 aug 2020

Naast Enzo Knol zullen de komende maanden nog eens drie nieuwe Youtube-vloggers mét hengel te volgen zijn op hun kanaal. Don de Jong (Don), Ties Granzier (TIES) en Harm de Vries (HARM) zijn daarvoor onlangs door Sportvisserij Nederland benaderd.

Alle drie de vloggers hebben een grote schare jonge fans en elk hun eigen stijl en oriëntatie. Zo doet Don regelmatig opzienbarende proeven, is Harm helemaal weg van games terwijl Ties graag aan zijn caravan knutselt en regelmatig met zijn boot op het water zit. Bij alle drie komt daar nu dus ook vissen bij.

Sportvissen promoten

Met video’s van jonge vloggers wil Sportvisserij Nederland het vissen bij de jeugd promoten. Dat deze aanpak werkt, blijkt onder meer uit het enthousiasme voor jeugdvisevenementen zoals VISlessen en de ZomerVISkaravaan en uit de enorme kijkcijfers die de video’s opleveren. Enzo Knol – die inmiddels al een poosje vissend vlogt en bijzonder fanatiek is in zijn nieuwe hobby – viste onlangs zelfs nog in het buitenland met zijn vaste vismaat en VIS TV-presentator Daniël Weijers. Check het Youtube-kanaal van Enzo voor de laatste video daarvan.


Harm de Vries (HARM), Don de Jong (Don) en Ties Granzier (TIES) (v.l.n.r.) zullen de komende maanden mét hengel te volgen zijn.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.