VISblad TV: snoeken met shads

16695
22 sep 2020

In de nieuwe VISblad TV-video staat het snoeken met shads centraal. Dit type kunstaas sneeuwt vaak onder tussen alle hardbaits, maar heeft heel veel te bieden. Presentator Robert de Wilt gaat een dag op pad met roofvis-specialist Carl Greve om de fijne kneepjes van de shadvisserij op snoek te achterhalen.

De shad is bij veel snoekvissers een ietwat ondergeschoven kindje. In de tacklebox van menig snoekfanaat liggen de shads er vaak een beetje verloren bij tussen de spinners, pluggen en jerkbaits – of ze ontbreken zelfs volledig. Carl Greve laat in de video hieronder zien dat dit geheel ten onrechte is. Met de tips en trucs die hij uit de doeken doet, kun jij ook succesvol met soft plastics aan de slag!In het bijbehorende artikel in Hét VISblad staan nog veel meer praktische tips voor het snoeken met shads. Lees hier welke fraaie reportages en sportvisnieuwtjes je daarnaast nog meer in het oktobernummer van Hét VISblad kunt verwachten. Deze editie valt vanaf vandaag bij de abonnees in de bus.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland dat is bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar deze toffe video’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.