ZomerVISkaravaan 2022: inschrijvingen open (video)

4296
22 mrt 2022

De inschrijvingen voor de ZomerVISkaravaan 2022 zijn sinds januari geopend voor verenigingen! Deelnemen aan dit evenement is een unieke kans om jouw vereniging meer lokale bekendheid te geven en kinderen kennis te laten maken met en te begeleiden bij het verantwoord sportvissen.

Er zijn nog maar enkele data beschikbaar! Meld je als vereniging snel aan, want VOL = VOL!

Ook deze zomer organiseren Sportvisserij Nederland en Sportvisserijfederaties in samenwerking met lokale hengelsportverenigingen de ZomerVISkaravaan. In de eerste drie en de laatste drie weken van de zomervakantie worden op meerdere locaties verspreid over heel Nederland, ééndaagse events voor kids georganiseerd. Tijdens deze ééndaagse evenementen wordt het sportvissen gestimuleerd als leuk en gezond en vooral beleefd in de directe woonomgeving

Inschrijven voor de ZomerVISkaravaan van 2022 kan via dit formulier.

Programma

Op ieder event worden tussen 9:30 en 14:30 uur diverse activiteiten georganiseerd. Onder andere het maken van een vissentuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets, zelf een visje vangen en in gevecht gaan met grote vissen op de visdrilsimulator.

Bekijk hieronder een impressie van de ZomerVISkaravaan van 2020:Kennismaking en begeleiden jeugd

Het doel van de ZomerVISkaravaan is om kinderen in hun directe woonomgeving kennis te laten maken met en te begeleiden bij het sportvissen. Tevens wordt door promotie de zichtbaarheid en bekendheid van de lokale hengelsportvereniging vergroot.

-> Lees hier meer informatie en meld je vereniging aan

Wanneer?

De ZomerVISkaravaan zal worden georganiseerd in twee periodes van drie weken in de drie schoolregio’s Noord, Midden en Zuid Nederland. De regio’s en data van dit jaar zijn:

Regio Midden: 11 juli t/m 17 juli 2022 (week 28)
Regio Noord: 18 juli t/m 24 juli 2022 (week 29)
Regio Zuid: 25 juli t/m 31 juli 2022 (week 30)

Regio Midden: 15 t/m 21 augustus 2022 (week 33)
Regio Noord: 22 t/m 28 augustus 2022 (week 34)
Regio Zuid: 29 augustus t/m 4 september 2022 (week 35)

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.