Winactie MeeVIStoestemming - win een visdag!

2859
20 jun 2021

Neem iemand mee uit vissen met de MeeVIStoestemming en maak kans op een visdag met een presentator van VIS TV of de VISvrouwen!

Neem jij vóór 6 september iemand mee uit vissen met de gratis MeeVIStoestemming? Dan maak je automatisch kans op een visdag met één van de VIS TV-presentatoren, Marco Kraal of Daniël Weijers.Vissende dames kunnen ook kiezen voor een visdag met Nathalie van den Berg of Paula Petiet, de presentatrices van De Visvrouwen.Met wie je op pad gaat, is geheel aan jou als winnaar. En ook je meevissende vriend(in) maakt kans! Meer informatie over de MeeVIStoestemming en het aanvragen hiervan vind je hier.
Gerelateerde berichten
18 apr 2021 MijnSportvisserij - snel, eenvoudig en online 4359 Via www.mijnsportvisserij.nl kun je allerlei zaken rond je VISpas snel en eenvoudig zelf online regelen. Of het nu gaat om de status van de VISpas-bestelling, een verhuisbericht, de MeeVIStoestemming bestellen, het opzeggen van je lidmaatschap en nog veel meer. 18 dec 2020 Winnaars actie MeeVIStoestemming 1906 VISpashouders die vóór 15 oktober de gratis MeeVIStoestemming aanvroegen, maakten automatisch kans op een visarrangement bij Camping de Koeksebelt, aan de oevers van de Overijsselse Vecht. Malte de Moll (Amsterdam), Antje van der Veen-Venema (Wijnjewoude) en Uipko Hak (Winschoten) zijn de drie gelukkige winnaars van deze actie. 06 aug 2020 Uitgelicht: de MeeVIStoestemming 9710 Sportvissers met een VISpas kunnen drie keer per jaar de MeeVIStoestemming gebruiken door iemand zónder VISpas gratis mee uit vissen te nemen - een uitgelezen kans om hem of haar in het vissen te introduceren en enthousiast te maken over onze hobby. Maar wat zijn de ‘spelregels’ rond de MeeVIStoestemming precies? 24 okt 2019 Winnaars actie MeeVIStoestemming 2357 VISpashouders die dit jaar vóór 1 oktober de gratis MeeVIStoestemming aanvroegen, maakten automatisch kans op het winnen van een visweekendvoor twee personen op Resort deArendshorst aan de Overijsselse Vecht. Anne Ploeg, Aaron Vuurman en Gustaaf Robbelein zijn de gelukkige winnaars. 09 mei 2019 Meevisverhalen (video) 3650 Sportvissers maken volop gebruik van de gratis MeeVIStoestemming om familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s een keer mee uit vissen nemen. Wij zijn benieuwd naar de ervaringen en verhalen van VISpashouders en hun introducés.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.