Vissende moeders in Kek Mama

1638
08 sep 2021

De zomervakantie is hét moment voor moeders om hun kind en henzelf aan een nieuwe hobby te helpen, aldus Kek Mama. Met de verhalen van ‘vismoeders’ Heidi Leeuwis Vogelesang en Nathalie van den Berg houdt het vrouwenmagazine een pleidooi voor het sportvissen.

“Vissen is zoveel meer dan alleen het vissen zelf. Het is een beleving. Je bent buiten, de wind waait door je haren en het zand kriebelt tussen je tenen. Dat is toch wel even wat anders dan achter een scherm of boven een tablet hangen”, laat Heidi – die zelf een dochter van 11 heeft – in het blad noteren. Minstens één keer per weekend gaat ze met haar gezin naar de kust, want daar vist ze het liefst. Nathalie van den Berg – moeder van een tweeling van 9 – verderop in het stuk: “Vissen prikkelt de hersenen en stimuleert de creativiteit – kinderen krijgen er ook zelfvertrouwen van. En het is stoer, want hallo: terwijl jij binnen achter de Playstation zat, heb ik zes vissen gevangen!”



Bron: Hét VISblad - oktober 2021 (Media)

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.