Verenigingsondersteuning nodig? Ga naar de HSV Service!

2154
23 sep 2021

Speciaal voor bestuurders en vrijwilligers van hengelsportverenigingen heeft Sportvisserij Nederland een uitgekiend informatie- en ondersteuningspakket: de HSV Service. Je vindt er naast bestuurlijke en juridische informatie ook een compleet cursusaanbod, handleidingen, downloads, tips en meer informatie.


Infobladen

Via de HSV Service (www.hsvservice.nl) vind je bijvoorbeeld maar liefst een kleine honderd infobladen (meer dan 300 pagina’s) over praktisch alle zaken waar je als vrijwilliger of bestuurder mee te maken krijgt. Deze infobladen zijn eenvoudig gratis te downloaden als PDF en handig verdeeld over de hoofdthema’s Bestuur, Viswaterbeheer, Jeugd, Promotie, Controle, Ledenbinding en Vrijwilligers.


Informatie en ondersteuning

Je vindt via de HSV Service ook bestuurlijke informatie over de WBTR en AVG en het is mogelijk om gratis promotiemateriaal, een gratis verenigingswebsite of een kort advies voor je viswater aan te vragen. Verder zijn er diverse cursussen beschikbaar voor vrijwilligers en kun je zelfs de volledige ledenadministratie laten verzorgen door Sportvisserij Nederland.
 
Tenslotte kun je met je vereniging deelnemen aan het VISlesprogramma (VISsenschool), het Samen VISsen (met bewoners van een zorginstelling) project of een toekomstige VISparel aanmelden en zelfs subsidie aanvragen via het Fonds Verbetering Sportvisserijmogelijkheden.
 

Beter zichtbaar

Steeds meer verenigingen weten de HSV-service inmiddels te vinden. Om verenigingen nog beter van dienst te kunnen zijn willen we de zichtbaarheid van de HSV Service voor verenigingen verder verbeteren. Mocht je ideeën hebben voor de HSV Service en de bekendheid hiervan onder verenigingen, twijfel niet en neem contact met ons op.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.