Gratis verenigingswebsite

1945
05 okt 2021

Sportvisserij Nederland biedt speciaal voor aangesloten hengelsportverenigingen een gratis websiteservice aan: Mijnhengelsportvereniging. Met Mijnhengelsportvereniging kunnen verenigingen op een eenvoudige manier een professionele website naar eigen smaak inrichten en onderhouden.

De professioneel ogende website is eenvoudig te onderhouden en - indien gewenst - eenvoudig aan te passen naar de gewenste uitstraling. Dit kan met de vele functionaliteiten voor beheerders én gebruikers die de module aanbiedt.

Voorbeelden hiervan zijn onder andere de wedstrijdmodule, nieuwsmodule maar ook verschillende formulieren. De website is goed vindbaar via Google en zowel te gebruiken op de computer als mobiel!

Inmiddels hebben al meer dan 250 verenigingen een website via Mijnhengelsportvereniging. Neem eens een kijkje op voorbeelden van websites via Mijnhengelsportvereniging zoals hsvamersfoort.mijnhengelsportvereniging.nl of hsvleeuwarden.mijnhengelsportvereniging.nl.

Jouw vereniging professioneel online?

Wil je meer weten over deze gratis service, kijk dan meteen op www.mijnhengelsportvereniging.nl. Hier vind je alles over het hoe, wat en waarom deze module iets voor jouw vereniging is. Je kunt er meteen mee aan de slag!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.