Winnaars actie MeeVIStoestemming

2301
11 okt 2021

Wim Streefkerk, Pieter Bouma en Dick van Verseveld zijn de winnaars van de MeeVIStoestemming actie. Deze VISpashouders maakten dit jaar gebruik van de gratis MeeVIStoestemming en zijn uitgeloot om samen met hun introducé een dag te gaan vissen met een bekende sportvisser.

Sportvissers met een VISpas die deze zomer de gratis MeeVIStoestemming aanvroegen, maakten automatisch kans op een visdag met Marco Kraal, Daniël Weijers (presentatoren van het populaire programma VIS TV), Nathalie van den Berg of Paula Petiet (de leading ladies van De Visvrouwen).

Uit de talloze aanvragen die we tot 5 september mochten registreren zijn Wim Streefkerk, Pieter Bouma en Dick van Verseveld als winnaars uit de bus gekomen. Zij gaan binnenkort samen met hun ‘meevisser’ een dag op pad om te vissen met Marco, Daniël, Nathalie of Paula. 

Voor herhaling vatbaar

Sterre Streefkerk (19) uit Surhuisterveen ging graag mee vissen met vader Wim (47). Op een mooie zomeravond gingen ze naar het
riviertje de Boorne. Snel werd de MeeVIStoestemming aangevraagd, zodat ze onbezorgd kon vissen. “Sterre leende een vaste stok van
mij, zelf viste ik met een matchhengel.

We vingen leuk vis – blankvoorn, ruisvoorn en brasem – en hadden er allebei een stuk of zeven. Sterre ving de grootste, een brasem van ongeveer 30 cm. We hadden een lekker rustige avond in de mooie Friese natuur, die zeker voor herhaling vatbaar is.”

Weer eens proberen

Dick van Verseveld uit Kaatsheuvel (53) vroeg de MeeVIStoestemming aan voor zijn vrouw José (53). “Zij gaat wel meer mee als ik ga vissen, maar dan om te kijken, te genieten van het mooie weer en lekker in de natuur te zijn. Vroeger heeft ze als kind met haar vader gevist en dat wilde ze weer eens een keertje proberen.

Dus toen ik ging feedervissen, heb ik voor haar een hengeltje met een dobber gereedgemaakt. De vangst hield met wat voorns en grondeltjes niet over, maar het was lekker zonnig en we hebben een leuke dag gehad aan het Oude Maasje.”


Gratis meevissen

De gratis MeeVIStoestemming is dé manier om iemand die best eens een dagje met jou mee zou willen vissen mee te nemen – bijvoorbeeld familie, vrienden, kennissen of collega’s. Zij hoeven niet meteen een VISpas aan te schaffen en lid te worden van een
hengelsportvereniging, zodat de drempel om te gaan vissen bijzonder laag is.

Doordat de introducé met een ervaren sportvisser op pad gaat is de kans op een mooie én succesvolle dag bovendien groter. Word ook een ambassadeur voor de sportvisserij en maak gebruik van de gratis MeeVIStoestemming! Deze schriftelijke toestemming vraag je snel en gemakkelijk aan op MeeVIStoestemming.nl. Daar vind je ook meer informatie over de regels en voorwaarden.

Bron: Hét VISblad - nov '21

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.