Zomerse sportvis-TV

1338
03 mei 2022

Het nieuwste seizoen van VIS TV is alweer ten einde, maar de sportvisprogramma’s in 2022 zeker niet. VIS TV XL en De Visvrouwen – televisieprogramma's van Sportvisserij Nederland – staan juist op het punt van beginnen.

In het vierde seizoen van sportvismagazine VIS TV XL reizen de presentatoren weer dwars door Nederland voor de spannendste,
meest informatieve en leukste sportvisreportages.

Een nieuw gezicht is Liselot van Elsen, die in elke aflevering een sportvis-gerelateerd onderwerp presenteert – bijvoorbeeld over meervalonderzoek, onder water filmen en visserijkundig onderzoek. Vissen doen de presentatoren onder meer op kopvoorn, roofblei en snoekbaars, waarbij ze zich net als voorgaande seizoenen op sleeptouw laten nemen door een specialist.


De acht afleveringen van VIS TV XL lopen dit seizoen van zondag 15 mei t/m zondag 10 juli. De uitzendingen zijn steeds om 09:30 uur op RTL 7.

De VISvrouwen


Ook De Visvrouwen zijn deze zomer terug op de buis met een kersvers seizoen. Wegens het grote succes van vorig jaar gaan de presentatrices Paula Petiet en Nathalie van den Berg opnieuw zes afleveringen op rij op avontuur. Dit jaar gaan de dames onder meer penvissen op polderkarper, snoeken vanuit de boot op de Overijsselse Vecht en achter de roofvis aan in Amsterdam.

De Visvrouwen zijn vanaf zondag 12 juni zes weken lang iedere zondag rond 16:30 uur te zien op RTL 4.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.